در روزهای پایانی سال گذشته و چند روز مانده به نوروز سال ۱۴۰۳ ؛ شهرداری آبسرد در راستای مدرن سازی معابر شهری آبسرد(!) اقدام به نصب چند عدد تابلوی راهنمای ترافیکی درون شهری در سطح معابر اصلی شهر آبسرد نمود که متاسفانه به علت غیر استاندارد بودن این تابلوها عملاً این طرح عمرانی برای شهرداری آبسرد تبدیل به یک شکست بد و منجر به اتلاف منابع و بودجه شهرداری گردید.
این تابلوها که چه از نظر ابعاد و سایز نوشته ها و چه از نظر رنگ زمینه و متن غیر استاندارد بودند نه تنها مشکلی را از مردم و مسافران گذری حل نکردند بلکه به علت کوچک بودن سایز تابلوها و ناخوانا بودن نوشته ها باعث سردرگمی مسافران و حتی مایه استهزاء شهرداری شده بود ضمن اینکه رنگ سبز پس زمینه تابلوها که اصولاً برای تابلوهای راهنما در بزرگراه های درون شهری استفاده می شوند از منظر ضوابط ساخت تابلوهای ترافیکی غیر استاندارد بود.
لذا شهرداری آبسرد عاقبت پس از یک ماه این تابلوهای غیر استاندارد را از سطح شهر جمع آوری کرد تا اولین شکست شهرداری آبسرد در سال جدید با این اقدام غیر کارشناسی رقم بخورد.
حال سئوال اینجاست که چرا شهرداری آبسرد قبل از هر اقدامی آن را بررسی و کارشناسی نمی کند و چرا فکر و اندیشه ایی پشت سر اقدامات این شهرداری نیست!!!؟؟؟
با سلام و احترام
متأسفانه در فرهنگ ایران هنوز مردم یاد نگرفته اند که کار را باید به متخصص سپرد، سد گتوند، دریاچه ارومیه، جاده سازی های غلط، پل های غیر استاندارد و… تا همین باغداری و کشاورزی، هنوز کار به اهل دانش سپرده نمی شود و فکر می کنند این مدارک دانشگاهی که جوانان با هزار زحمت می گیرند فقط به درد تابلو کردن میخورد. در همین آبسرد، منطقه ای بسیار بکر و زیبا، توانایی نمونه شدن در کشور و جهان را داشت، نیک بنگرید و ببینید به چه روزی افتاده است. گویی اصلاً شهری ایرانی نیست! نه معماری دارد و نه درختکاری درست و اصولی. در همین بلوار اصلی نحوه آبیاری درختان و تشتک آب آنان اشتباه است. هرس که نشده اند و هرس فرمدهی اشتباه است، حتی فاصله کاشت نیز اشتباه است! به جای درختان بی ثمر زبان گنجشک و سپیدار چقدر زیبا بود اگر بید مشک در بلوار کاشته شده بود. حداقل در ابتدای سال نوید بهار می داد و زنبور هم به منطقه جذب می کرد. در صورت تک طوقه نگه داشتن تا ۱۰ متر هم رشد می کند بلکه بیشتر. یا بلوط کاشته می شد. و یا سیب کاشته می شد که نماد دماوند است. و با باز شدن گل های این درختان چه نمای زیبایی را در بلوار ایجاد می کرد و خود باعث جذب گردشگر می شد. هنوز هم دیر نشده و می توان آبسرد را نجات داد. امیدوارم شهرداری آبسرد به فکر ایجاد گردشگری طبیعی و ایجاد درآمد پایدار در آبسرد باشد. هم جلوه شهر. یبا می شود و هم مشکلات مالی شهرداری حل می شود. با تجدید احترام