کاهش قابل ملاحظه دما در اولین روزهای آبان/ لشکرکشی هوای قطبی به قلب فلات ایران

با اینکه مهرماه رو به اتمام است ولی هوای این روزها در اغلب نقاط کشور هیچ شباهتی به روزهای آخر مهرماه ندارد و حداقل در منطقه آبسرد دماوند، هوای این روزها یادآور روزهای انتهای شهریور است و حتی در ساعات ظهر هوا رنگ و بوی روزهای اوایل شهریور را دارد ولی این گرمای غیرطبیعی چندان پایدار و ماندگار نخواهد بود و انشاء الله تا کمتر از ۱۰ روز دیگر این هوای گرم غیر طبیعی جای خود را به هوای سردتر از نرمال خواهد داد ما به ناگهان از هوای معتدل روزهای اواخر شهریور به هوای سرد روزهای آخر آذرماه پرتاب خواهیم شد!

مطابق خروجی آخرین نقشه های هواشناسی از واپسین ساعات واپسین روز مهرماه با نفوذ یک توده هوای سرد قطبی به باند شمالی کشور دمای هوا ابتدا در شمال غرب و سپس در یک سوم شمالی فلات ایران (شامل استان های شمالی کشور و تمامی استان های واقع در دامنه های جنوبی البرز به انضمام استان های کردستان،همدان،مرکزی،قم و اصفهان و خراسان جنوبی) به شکل قابل ملاحظه ای کاهش خواهد یافت

در منطقه آبسرد دماوند نیز این کاهش شدید دما طی روزهای اول و دوم آبان ماه اتفاق خواهد افتاد و دمای هوا نسبت به امروز (۲۴ مهرماه)در حدود ۱۰ تا ۱۲ درجه کاهش خواهد داشت و حتی در بامداد روز چهارشنبه دوم آبان ما دمای کمینه زیر صفر را هم تجربه خواهیم کرد.

همچنین با شروع کاهش دما شرایط برای ابرناکی هوا و شروع بارش های رگباری طی روزهای ۳۰ مهرماه تا ۲ آبان در منطقه آبسرد و بویژه ارتفاعات مهیا شده و خط بارش برف خالص نیز تا ارتفاع ۲۸۰۰ متری از سطح دریا کاهش خواهد یافت و این به معنی احتمال بارش مخلوط برف و باران در برخی از ساعات در روستاهای آیینه ورزان،خسروان،جابان و سربندان و آرو می باشد.

البته حجم و میزان بارش های آبسرد مشخص نیست ولی به احتمال زیاد اوج بارش ها را ما طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه خواهیم داشت.

منتظر پست های تکمیلی در این خصوص باشید

نوشته ایجاد شد 828