به گزارش روابط عمومی جهادکشاورزی شهرستان دماوند ؛ روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشتماه با دستور مقام محترم قضایی در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی و حفظ و حراست از اراضی کشاورزی، ۱۰۰ فقره ساخت و ساز غیرمجاز شامل بنای نیمه کاره، دیوارکشی و قطعهبندی در اراضی منطقه جابان تخریب شدند.
این عملیات تخریب در معیت نماینده دادستانی با حضور عوامل گشت امور اراضی، نیروی انتظامی، اکیپ بازرسی برق و گاز انجام گرفت.
طی این عملیات مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز دیوارکشی به طول ۱۲ هزار مترمربع و بنا و استخر به مساحت ۱۰۶۰ مترمربع در سطحی بالغ بر ۵۳ هزار و ۵۰۰ مترمربع تخریب گردید.
براساس قانون، هرگونه تغییرکاربری و تفکیک اراضی کشاورزی، ساخت وساز و دیوارکشی در مزارع و باغات بدون اخذ مجوز ممنوع بوده و علاوه بر قلع و قمع بناهای احداث شده با متخلفان طبق قانون برخورد خواهد شد.
