حال ناخوش تنها زمین چمن مصنوعی آبسرد/این زمین شایسته شهر آبسرد نیست…!

تنها زمین چمن مصنوعی مخصوص فوتبال شهر آبسرد به همه چیز شبیه است مگر زمین فوتبال و سراسر این زمین چمن آنگونه مچاله و پاره و لوله شده که گویی شخم خورده است.

این زمین چمن مصنوعی که تنها زمین نسبتاً استاندارد فوتبال شهر آبسرد است سالهاست که بلااستفاده مانده و هیچکس هم جوابگو نیست،نه اداره ورزش و جوانان شهرستان زیر بار ترمیم چمن این زمین می رود و نه شورای شهر و شهرداری،خیرین نیز علاقه ای به ترمیم چمن مصنوعی این زمین نشان نمیبه قوا دوست گرامی جناب آقای حمزه شصتی که سالهاست زحمت آموزش فوتبال به نونهالان را در این شهر عهده دار است چمن لوله شده این زمین فقط به درد سوزانده شدن می خورد که آن هم آلودگی هوا دارد…!

اگر شهر آبسرد زمین چمن مصنوعی نداشت دل جوانان این شهر کمتر می سوخت ولی امروز زمین داریم و اسم این زمین هم ظاهراً زمین چمن است ولی کارکرد آن برای جوانان آبسردی از زمین فوتبال خاکی و حتی آسفالته نیز کمتر است.

در این میان یزدانی سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند ضمن عذرخواهی از جامعه ورزشی شهر آبسرد و تقدیر از زحمات شهردار و اعضای شورای اسلامی و امام جمعه شهر آبسرد در پاسخ به انتقادات بیان کرد: با توجه به مکاتبات انجام شده به دلیل عدم تامین اعتبار اجرای موارد مذکور به تعویق افتاد ولی با پیگیری و مکاتبات مجدد اداره ورزش و جوانان شهرستان و شورای اسلامی محترم شهر آبسرد با اداره کل ورزش و جوانان استان تهران و دکتر رامین نماینده محترم مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی و طی بازدید کارشناسان فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان استان تهران در اسرع وقت مشکلات مجموعه ورزشی علی ابن ابیطالب شهر آبسرد رفع خواهد گردید.

حال باید دید که این وعده آقای یزدانی چه زمانی محقق می شود و آیا اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند پس از تامین اعتبارات لازم جهت ترمیم چمن مصنوعی، باز هم بهانه ای برای ترک فعل و عدم ساماندهی این زمین چمن مصنوعی خواهد داشت یا نه

https://divanyar.absardonline.ir
نوشته ایجاد شد 979