توسعه ساخت مسکن روستایی/بهترین راهکار برای گذر از بحران مسکن

در حالیکه برای گذر از بحران مسکن تقریباً تمام تمرکزها بر ساخت مسکن در شهرهای جدید و طرح هایی نظیر مسکن مهر و نهضت ملی مسکن متمرکز است ولی ظاهراً چاره مشکل مسکن در ایران بوسیله ساخت مسکن روستایی و در شهرهای کوچک نفر حل می گردد.

در همین رابطه بنیاد مسکن از تکالیف تعیین شده برای خانه‌‌‌های روستایی در برنامه هفتم توسعه خبر داد. آن طور که «ایسنا» گزارش داده است پرداخت وام یارانه‌‌‌ای برای ساخت سالانه ۲۰۰‌هزار واحد مسکونی در روستاها و شهرهای کوچک و سنددار شدن همه خانه‌‌‌های روستایی دو تکلیف مهمی است که در جریان بررسی برنامه هفتم توسعه تعیین شده است.
رئیس بنیاد مسکن در این باره اعلام کرد: هم‌‌‌اکنون برای حدود ۷۰‌ درصد واحدهای مسکونی روستایی سند صادر شده و امیدواریم تا پایان برنامه هفتم این رقم به ۱۰۰‌ درصد برسد.

اکبر نیکزاد در گفت‌‌‌وگو با «ایسنا» اظهار کرد: در هفته‌‌‌های اخیر به طور مرتب در جلسات کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی حاضر می‌‌‌شویم و موضوعات مربوط به ماموریت‌های بنیاد مسکن در برنامه هفتم توسعه را مورد بررسی قرار می‌‌‌دهیم. وی افزود: عمده مباحث برنامه هفتم توسعه درخصوص بنیاد مسکن مشابه برنامه ششم است. یکی از این موارد به اجرای طرح‌‌‌های هادی مربوط می‌شود.

این طرح ۵ تا ۸‌ درصد اعتبارات عمرانی استان‌‌‌ها باید برای اجرای طرح‌‌‌های هادی اختصاص داده شود. رئیس بنیاد مسکن تاکید کرد: در یکی دیگر از موارد پیشنهادی برنامه هفتم دولت مکلف شده سالانه برای حداقل ۲۰۰‌هزار واحد مسکونی روستایی وام ساخت با نرخ سود ۵‌درصد پرداخت کند. نیکزاد با بیان اینکه سنددار کردن خانه‌‌‌های روستایی و شهرهای زیر ۲۵‌هزار نفر از دیگر موارد در برنامه هفتم توسعه محسوب می‌شود گفت: هم‌‌‌اکنون برای حدود ۷۰‌درصد واحدهای روستایی سند صادر شده و باید تا پایان برنامه هفتم این رقم به ۱۰۰‌درصد برسد.

به گفته وی همچنین بنیاد مسکن طبق برنامه هفتم توسعه باید نوسازی واحدهای روستایی و شهرهای زیر ۲۵‌هزار نفر را ادامه دهد.

در حال حاضر ۵۴‌درصد واحدهای روستایی کشور نوسازی شده و برنامه ما این است که تا سال ۱۴۱۰ جشن نوسازی تمامی واحدهای روستایی را برگزار می‌‌‌کنیم.

نوشته ایجاد شد 781

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *