برگ سوزی در دماوند

تعامل و همکاری حوزه یک بسیج شهر دماوند با یگان حفاظت محیط زیست در مقابله با پسماند سوزی

نقی میرزاکریمی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند گفت: بسیجیان حوزه یک محمد رسول الله شهر دماوند در حین گشت شبانه در محدوده سرهار متوجه یک مورد پسماند سوزی می شوند که دود آن منطقه را آلوده کرده بود و بلافاصله هماهنگی لازم را با آتش نشانی دماوند انجام و اطفا حریق انجام شد.
وی ضمن تشکر از بسیجیان ادامه داد: با توجه شرایط اضطرار آلودگی هوا و پیرو تعامل و همکاری و گشت های مشترک بسیج حوزه یک دماوند با یگان حفاظت محیط زیست و در راستای حفظ سلامت مردم، بسیج هم در مقابله با پسماند سوزی همکاری لازم را با این‌اداره‌ دارد.
وی در پایان افزود: از مردم خواستاریم گزارشات پسماند سوزی در معابر عمومی را به شماره ۱۲۵ آتش نشانی گزارش نمایند تا در اسرع وقت اقدام به اطفا حریق نمایند و در خصوص تسریع در جمع آوری شاخ و برگ درختان در سطح معابر شهر به خدمات شهری شهرداری ها تاکید گردیده و این روند در حال انجام است.

https://divanyar.absardonline.ir
نوشته ایجاد شد 996

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا