حادثه مشکوک در آبسرد/مسمومیت ۶۰ نفر از دختران معتکف در مسجد محله تاکسین

شامگاه روز یکشنبه ۱۴ دی ماه در حادثه ای مشکوک تعدادی از معتکفان دختر حاضر در مسجد محله تاکسین شهر آبسرد دچار مسمومیت شدند.
حوالی ساعت ۱۱ شامگاه چهاردهم دی ماه در پی اعلام این حادثه به مراکز امدادرسانی، عوامل آتش‌نشانی شهر آبسرد و اورژانس ۱۱۵ شهرستان دماوند فوراً در محل حاضر شده و به مصدومان امدادرسانی کردند ولی با توجه به تعداد زیاد دختران دچار علائم مسمومیت در بامداد روز دوشنبه ده ها نفر از این نونهالان معتکف به مرکز درمانی شهید محسنی آبسرد و بیمارستان سوم شعبان منتقل شدند که حال عمومی اغلب این عزیزان خوب و تقریباً د۹۰ درصد این افراد بصورت سرپایی درمان شده اند.
هر چند علت دقیق مسمومیت هنوز به‌طور قطعی مشخص نشده است، اما بررسی‌های اولیه کارشناسان در مراکز درمانی آبسرد و بیمارستان سوم شعبان نشان می‌دهد که علت احتمالی این حادثه استنشاق گاز منواکسید کربن ناشی از احتراق ناقص بخاری های نصب شده در مسجد بوده است.
براساس بررسی های پایگاه خبری آبسردآنلاین ؛آتش نشانی شهر آبسرد احتمال مسمومیت ناشی از گاز منواکسید را رد نموده و این احتمال وجود دارد که منشاء مسمومیت این عزیزان معتکف مصرف مواد غذایی مسموم باشد.

https://divanyar.absardonline.ir
نوشته ایجاد شد 996

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا